Endpoint Security Adaptive Defense 360
EPP + EDR. Zero-Trust. Threat Hunting.

Védje meg végpontjait most! Demo indítása

A felhő alapú végpont védelmi megoldásunk megában foglalja a fejlett megelőzéshez, észleléshez, elszigeteléshez és a fenyegetésekre való reagáláshoz szükséges technológiát és intelligenciát. Számos integrált modult tartalmaz, beleértve a titkosítást, a patchelést, a távfelügyeletet és menedzsmentet és még sok egyéb lehetőséget.

Panda Adaptive Defense 360 (AD360)

Erős védelem proaktív intelligenciával. Az Adaptive Defense 360 az Endpoint Detection and Response (EDR) képességeket és a fejlett végpontvédelmi (EPP) technológiák széles skáláját kínálja és egyedülálló Zero-Trust alkalmazásunkat, valamint Threat Hunting szolgáltatásainkat is tartalmazza.

Zero-Trust Application Service

Csak a „jónak” minősített programok futtatását engedélyezi. A felhasználó számítógépén a helyi technológiák és a felhő által tárolt mesterséges intelligencia (AI) rendszer kombinációját használja, amely a big data infrastruktúrát hasznosítja.

Threat Hunting Service

Hozzáad egy újabb elemzési és vizsgálati réteget a támadók felderítésére, akik akár jelenleg még ismeretlen technikát alkalmaznak. Ezt a szolgáltatást kiberbiztonsági szakértőink működtetik, hogy ügyfeleinknek a lehető legszéleskörűbb tájékoztatást és megoldát biztosíthassuk az észlelt fenyegetéssel kapcsolatban.


Aether Management

Végpont biztonsági termékeink konfigurálására, monitorozására és kezelésére az Aether platformot használjuk, mely valós idejű védelmet és kommunikációt biztosít a végpontokkal, beleértve a biztonsági motort és az aláírásokat, valamint az URL-szűrési lehetőségeket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt több ezer számítógépre küldhessenek feladatokat és módosíthassák a beállításokat.

Tudjon meg többet az Advanced Endpoint Security-ről: 


Szabaduljon meg a végpont támadásoktól

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, milyen előnyökkel járhat a fejlett végpont-biztonság.

WatchGuard awards images